Regulowana forma do krojenia biszkoptów ciast
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Wysokiej jakości stalowa obręcz do warstwowego krojenia ciasta. Ułatwia krojenie ciast, biszkoptów na 8 blatów o grubości około 8 mm każdy i szybkie wykonanie efektownego tortu!
Regulowana foremka do przecinania ciast czeskiej . Przy przekładaniu ciasta kremem jest po prostu niezastąpiona. za pomocą foremki można idealnie przekroić ciasto . Forma idealnie sprawdzi się przy tortach. Foremka pozwoli doskonale przekroić ciasto nożem na tej samej wysokości. Możliwość regulacji średnicy od 16 cm do 20 cm pozwoli stworzyć piętrowy tort, który będzie przełożony kremem na każdej wysokości i w każdej średnicy ciasta. Foremka do przecinania ciasta jest bardzo przydatna dla osób lubiących eksperymenty w pieczeniu. Rewelacyjna i niedroga forma pozwoli na łatwe i przyjemne stworzenie cudownych ciast i tortów, którymi zachwycisz nie tylko domowników a i gości.
Pakowanie:
- kolorowy box