STRZYKAWKA SZPRYCA Z IGŁĄ DO MIĘSA PEKLOWANIA 60ml
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Strzykawka / szpryca do mięsa
Polecamy strzykawkę do peklowania, marynowania mięs, ponczowania ciast i owoców itp.
Świetnie nadaje się do szprycowania dużych kawałków mięs i nie tylko.
Igła posiada boczne otwory, tak by marynata dotarła do każdego miejsca w mięsie.
Strzykawka wielokrotnego użytku, spokojnie posłuży nam na dłuższy czas.
Szpryca wykonana z bardzo dobrej jakości tworzywa sztucznego oraz igła ze stali nierdzewnej. Posiada w środku gumowy tłoczek zapewniający szczelność podczas wstrzykiwania płynu.
Nastrzykiwarka posiada podziałkę w uncjach, widocznych na fotografii wyżej. Jej pojemność to 2 OZ. (dwie uncje czyli około 60 ml.)
W skład zestawu wchodzi strzykawka + wkręcana igła.
Wykonanie:
- Materiał: wysokiej jakości tworzywo sztuczne, stal nierdzewna
- Produkt nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.
- Łatwy w czyszczeniu i użytkowaniu.
- Wykonany z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
- Certyfikat zgodności z wymaganiami dotyczącymi kontaktu z żywnością.
Wymiary:
- Długość strzykawki: 15 cm
- Średnica strzykawki / tłoka: 3 cm
- Długość igły: 7,5 cm